Image

Президент Карітасу України Тетяна Ставничи долучилась до роздачі благодійних обідів

0 Comments

Візит президента Карітасу України п.Тетяни Ставничої до Запоріжжя співпав з проведенням тижня прояву особливої уваги до нужденних та заходів, присвячених до «Всесвітнього дня бідного», який встановив Папа Франциск у 2016 р.

«Безпосередня допомога, виходячи назустріч потребам бідних, не повинна заважати далекоглядності у впровадженні нових знаків християнської любові й милосердя, як відповіді на нові форми бідності, які сьогодні переживає людство», – пише Наступник святого Петра.

Так, Карітас Запоріжжя долучився до годування потребуючих біля храму Святого Володимира у парку ім.Сагайдачного в рамках ініціативи «Нагодуй бідного», що проголошена Главою і Отцем Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішим патріархом Святославом, та підтримана у Запоріжжі запорізькою парафією Святого архистратига Михаїла.

Карітас – унікальна організація – що таке “робота в полі” тут знає кожен від соціальноно працівника до президента.

Пані Тетяна Ставничи разом з волонтерами благодійного фонду та представниками парафії взяла участь у благодійній справі, під час якої потребуючі були нагодовані теплим обідом та зігріті добрим словом і увагою.

Питання харчування, забезпечення базових потреб нужденних людей є одним із великих соціальних викликів сьогодення.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь