Image

Повага, людяність, єдність: Карітас України проводить зустріч із партнерами

Зустріч локальних директорів Карітасу України, міжнародних партнерів, представників Національного офісу має на меті розробити стратегію майбутньої роботи та поділитися викликами й здобутками роботи на місцях.

“З нами сьогодні 41 із 44 директорів мережі Карітасу України. Ви є серце нашої роботи,” – звернулася до керівників регіональних осередків Президентка Карітасу України Тетяна Ставнича.

“Завдяки тому, що стільки людей в Карітасі України працює командно, нам вдалося уникнути гуманітарної катастрофи. Коли ми зустрічаємо бенефіціарів Карітасу, ми простягаємо їм руку – руку допомоги, руку підтримки, руку єдності,” – сказала Тетяна Ставнича.

“Я добре пам’ятаю той день 24 лютого. То був день, коли я був з багатьма на зв’язку – з Маріуполем, з Краматорськом, з іншими осередками. Нас ніхто не вчив жити в умовах повномасштабної війни,” – сказав Блаженнійший Святослав, Глава УГКЦ, засновник Карітасу України. – “І на всі виклики у нас була одна відповідь: рятувати людське життя”.

“Карітас України – це величезна праця багатьох тисяч людей. І це дійсно допомога тим, хто зараз у потребі,” – сказала Ірина Верещук, віцепрем’єр-міністр, міністерка з питань з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

В рамках події осередки мережі Карітасу України мають змогу детальніше розповісти про свою діяльність та представити свою роботу міжнародним партнерам.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь