Image

Потребуючим житомирянам допомогли продуктами

0 Comments

Завдяки тісній співпраці меценатів з косметологічного центру «Ecosmetology» та благодійників з Карітасу, 157 потребуючих житомирян отримали продуктові набори.

Представники косметологічного центру «Ecosmetology» надали 50 000 грн, на які і були придбані продукти, що увійшли до кожного благодійного пакунка.

Пакунки представники Карітасу Житомир розвозили спільно з працівниками Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

“Охоплюємо 157 родин житомирян. Думаємо, що така адресна доставка допоможе їм мати і продукти в такий важкий час, і дасть можливість бути в умовах карантину та зберегти своє здоров’я”, – сказав протоієрей Віталій Сидорук, директор Карітасу Житомир.

Подробиці дивіться у відео:

«Наша команда косметологів вчить людей керувати своїм віком, але в сьогоднішніх реаліях, ми просто хотіли зробити щось хороше. Бережіть себе», — зазначили в центрі Ecosmetology.

Довідка:

Ecosmetology сучасний центр краси, впроваджує в своїй роботі самі передові технології і препарати, розроблені нобелівськими лауреатами і вченими Ізраїлю.

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь