Image

Підтримка для Ба та Ді у Волновасі від CSR проектів компанії «Сингента»

0 Comments

Завдяки CSR проектів компанії «Сингента» в Україні підопічні Карітасу у прифронтовій Волновасі в червні та липні 2021 року отримають продуктові набори в рамках проекту «ДоБаді», – пакунки з продуктовими наборами для осіб «золотого віку», які розповсюджує Карітас України у рамках спільного з БФ «Життєлюб» та компанією «Нова пошта» проєкту.

Компанія «Сингента» – лідер агробізнесу світового масштабу у сфері виробництва високоякісних засобів захисту рослин та насіння, передала матеріальну допомогу Карітасу України на реалізацію проєкту у Волновасі.

«Для нас корпоративна соціальна відповідальність є одним із найпріорітетніших напрямків діяльності. Це важлива цінність, яку компанія привносить у цей світ і частина її обов’язку. Зараз надзвичайно важливо надавати підтримку найменш захищеним, адже навіть маленька добра справа окриляє та душевно збагачує!», – додає фахівчиня з внутрішніх комунікацій та CSR проектів «Сингента Україна» Олександра Потетюшна.

50 літних людей протягом двох місяців будуть отримувати набори, до яких входять продовольчі товари довготривалого зберігання: цукор, різноманітні крупи та консерви, соняшникова олія, чай та солодощі. Приблизна вага набору – близько 5 кг.

Серед підопічних проекту у Волновасі: пані Клавдія, учасник війни, ветеран праці, у свої 92 роки живе одна у невеликому будинку з пічним опаленням, жінка майже не виходить з дому та має проблеми зі слухом. 89-річна пані Лідія, мешкає у приватному будинку разом із сином Володимиром, теж літнього віку, через нестачу страхового стажу син не отримує пенсію за віком і вони удвох живуть на виплати Лідії Василівни. Пані Лариса, практично не виходить з будинку, а через маленьку пенсію їй доводиться економити буквально на всьому. Для кожної з бабусь продуктовий набір це справжній подарунок, вони щиро дякують небайдужим людям, які не забувають, що поруч є ті, кому так потрібна допомога.

«Карітас України підтримує літніх самотніх людей вже понад 20 років в рамках проекту «Домашня опіка» ми надаємо комплексну допомогу вдома. Ми є експертами як в оцінці потреб так і в наданні допомоги нашим підопічним. Для нас дуже важливо що наші партнери довіряють нам і долучаються до допомоги потребуючим людям поважного віку. Ми щиро вдячні компанії «Сингента» за готовність підтримати наші проекти, ми раді творити добро разом», – зазначає директор з комунікацій та мобілізації ресурсів Карітасу України Владислав Шелоков.

Карітас України, благодійний фонд «Життєлюб» та компанія Нова пошта об’єднались, щоб запустити «ДоБаДі» – проєкт допомоги людям поважного віку. Мета ініціативи – забезпечити благодійними продуктовими наборами українців літнього віку. Така турбота особливо важлива та актуальна саме зараз, коли старші люди майже не виходять з дому через пандемію. Проект окрім Волновахи реалізовується також у Кам’янському, Полтаві, Хмельницькому, Нововолинську та Дрогобичі.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь