Image

Обмін досвідом і найкращими практиками КУ з міжнародними партнерами

Керівниця проєктів по протидії торгівлі людьми Карітас України взяла участь у зустрічі членів мережі COATNET (Християнські організації проти торгівлі людьми), яка відбулась у м. Бангкок (Таїланд).

14 організацій-членів з усього світу обмінялися досвідом і своїми найкращими практиками у протидії торгівлі людьми. Завдяки груповій роботі та мозковому штурму учасники та учасниці заходу розробили всеохоплюючу стратегію діяльності мережі на наступні 6 років.

У цій стратегії кожна організація – член COATNET знайде свій потенціал для реального впливу, займатиметься адвокацією, превенцією торгівлі людьми та підтримкою постраждалих. Діяльність мережі  дозволить підвищити обізнаність про торгівлю людьми, а також надасть можливість  постраждалим почати гідне життя та впоратися з травмою, яку вони отримали внаслідок скоєного над ними злочину. 

Крім того, під час зустрічі був визначений план дій у напрямку протидії торгівлі людьми на 2 роки та затверджений керівний комітет до 2026 року, який координуватиме діяльність, забезпечить ефективність і стійкість ініціатив COATNET. До складу керівного комітету від Карітасу України знову була обрана Наталя Голинська, менеджер проектів по протидії торгівлі людьми.

Такі зустрічі та участь у них українських представників Карітасу – це можливість використати колективний досвід, щоб разом побудувати безпечніший і справедливіший світ, вільний від торгівлі людьми.

Карітас Київ:

E-mail: info@caritas-kiev.org.ua; Тел.: (067)-108-00-52

Карітас Івано-Франківськ:

E-mail: caritas-ivano-frankivsk@ukr.net;  Тел.: (068)-322-49-77;  (095)-024-62-16

Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії:

E-mail: caritasdroh@gmail.com; Тел.: (067)-454-48-85

Карітас Одеса:

E-mail: caritasodessa@ukr.net; Тел.: (095)-295-33-30

Карітас Чернівецької Єпархії

E-mail: caritas.chernivtsi@gmail.com, Тел.: (067)-257-17-72


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини