Image

На відкриття нового Соціального центру в Києві завітали представники Карітасу Німеччини

Соціальний центр Карітасу буде місцем служіння людям в потребі. Зокрема, дітям та сім’ям у складних життєвих обставинах, родинам загиблих захисників України, ветеранам, внутрішньо-переміщеним особам, людям з інвалідністю та особам поважного віку.

Центр розташований за адресою вул. Берлінського, 15. Освятив та поблагословив приміщення Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав за участі єпископів-помічників владик Йосифа Міляна та Андрія Хім’яка.

“Освячуючи цей Центр ми сьогодні творимо певний простір, найперше творимо простір любові,” – сказав Блаженнійший Святослав.

“Сьогодні день вдячності всім тим людям, які долучаються до цієї роботи служіння і допомоги ближньому,” – сказала на відкритті Центру Президентка КУ Тетяна Ставнича.

Створення Центру стало можливим завдяки підтримці партнерів Карітасу Німеччини.

“Нам дуже важливо розповідати нашим колегам і співвіччизникам про те, що відбувається в Україні нині. Ми бачимо, що зараз у вашій країні є багато людей, які потребують допомоги. І ми маємо намір прождовжувати цю підтримку надавати. Карітас Німеччини усвідомлює, як важливо українцям отримувати гуманітарну допомогу і ми інформуємо наших донорів про ситуацію в Україні. Ми дуже тішимось, коли бачимо вашу роботу і високо її цінуємо. Ми знаємо, що чкість вашої роботи дуже висока. І це не лише про підтримку гуманітарною допомогою, це такж про моральну підтримку,” – зазначив директор міжнародних програм Карітасу Німеччини Олівер Мюллер.

У Соціальному центрі надаватимуть послуги догляду, психологічну допомогу для дорослих та дітей, тренінги з ненасильницького спілкування тощо.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини