Image

Мешканців с. Оріхове-Донецьке зареєстрували на видачу гуманітарної допомоги

0 Comments

Минулого тижня мобільна бригада Карітасу Донецьк у м. Дніпро здійснила реєстрацію найбільш потребуючих мешканців с. Оріхове-Донецьке Щастинського району, яке знаходиться в зоні 0-5 км від лінії розмежування в Луганській області.

Через близкість військових дій, відчувається гостра потреба в найнеобхіднішому. Для того, щоб допомогти людям в надскладних обставинах, що склалися в даному населеному пункті, й було проведено реєстрацію тих, хто найбільше потребує допомоги: це маломобільні, самотні люди похилого віку, особи з мінімальним доходом та ВПО з непідконтрольної території.

Завдяки гуманітарній допомозі від Карітасу, місцеві мешканці невдовзі матимуть змогу отримати продуктові набори, які задовільнять їх потреби у нестачі продовольства.

Допомога надається в рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України», 2021-2023 рр.

У період розповсюдження COVID-19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.

Проект здійснюється при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь