Image

“Подушка під подушку” – тепла волонтерська акція від Карітасу Київ

0 Comments

Запрошуємо кожного з Вас долучитися до волонтерської акції «Подушка під подушку» й допомогти Святому Миколаю ощасливити дітей та літніх людей дарунками, про які вони можуть тільки мріяти…

На жаль, серед дітей, які просять Миколая про чергову дорогу іграшку під подушку, є чимало тих, які сплять на старих незручних подушках або укриваються зношеними холодними ковдрами, – які хотіли б спати на новій комфортній подушці й закутуватися в теплу затишну ковдру.

На жаль, є чимало самотніх бабусь та дідусів, позбавлених умов комфортного й здорового сну…

Основною метою нашої передсвяткової ініціативи «Подушка під подушку» є зібрати й роздати постільні речі для дітей з бідних сімей та людей старшого віку, подбати про їхній здоровий і комфортний сон, подарувати їм незвичайний-затишний дарунок від Святого Миколая.

Ми так хочемо, щоби прихід святого Миколая допоміг цим дітям та людям літнього віку відчути більше радості, надії і віри в те, що в світі є багато людей, готових їм допомогти!

Оскільки кількість сімей у потребі та кількість дітвори й самотніх літніх людей, яких хочеться ощасливити дарунками, зростає, Благодійний фонд «Карітас-Київ» просить усіх небайдужих допомогти у придбанні постільних речей для своїх маленьких та дорослих підопічних. Адже Миколай приходить до усіх і кожного…

Аби волонтери фонду могли стати посланцями святого Миколая для кожної без винятку дитини з бідної сім’ї чи до самотньої бідної людини літнього віку, якою опікується Карітас Київ, просимо Вашої допомоги у створенні дарунків, що будуть наповнені теплом у прямому й переносному значенні…

Долучитися до акції можна трьома способами:

  1. Придбати набір постільної білизни, подушку чи ковдру і надіслати нам у Карітас-Київ новою поштою, оплативши вартість доставлення, за адресою: Київ, відділення нової пошти №84 (одержувач – Головченко Юлія Миколаївна, 0987909813)
  2. Придбати набір постільної білизни, подушку чи ковдру й самостійно принести Ваш дарунок нам у Карітас-Київ за адресою: Київ, Микитенка, 7-Б (у будні дні з 11.00 до 18.00 або в суботу з 9:00 до 14.00)
  3. Перерахувати кошти на закупівлю дарунків до акції «Подушка під подушку» на благодійний рахунок (через Приват24 у розділі – платежі за реквізитами. Або ж через будь-яку банківську систему чи з будь-якої платіжної картки. Це не займе багато вашого часу – до 3 хв.):

IBAN: UA 55 3253650000002600213299143

в АТ «Кредобанк» м. Києва

код ЄДРПОУ: 21477781

призначення платежу: благодійна пожертва на статутну діяльність

Якщо маєте питання чи пропозиції пишіть нам bibabo@ukr.net


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь