Image

Карітас Волинь розширює приміщення центру в Нововолинську

0 Comments

Благодійний фонд «Карітас-Волинь», який розташований у Нововолинську, розпочав ремонтні роботи для розширення центру. Небайдужих просять допомогти та підтримати діяльність закладу.

Як розповів директор центру отець Володимир Кметь, благодійний фонд «Карітас-Волинь» діє у Нововолинську близько 12 років. За цей час сотні тисяч потребуючих мешканців отримали матеріальну, соціальну та психологічну допомогу.

Карітас Волинь бере участь у різних соціальних програмах та проєктах. Це допомога людям похилого віку, дітям з інвалідністю, внутрішньо переселеним особам, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям.

У Нововолинську фонд орендує приміщення колишнього навчально-виробничого комбінату. Своїми зусиллями та завдяки співпраці з Карітасом України раніше їм вдалося зробити ремонт в приміщенні площею 86 метрів квадратних. Зараз там відбувається діяльність двох проєктів: центр для дітей та молодь з інвалідністю та центр для дітей і сімей у складних життєвих обставинах.

Ці проєкти об’єднуються в одному приміщені зранку і до пізнього вечора, тому постало питання розширення, зазначив отець Володимир.

ВОБФ «Карітас-Волинь» планує розширити площу центру ще на 120 метрів квадратних, щоб залучити майже весь перший поверх будівлі.

Ремонтні роботи вже розпочались. В оновленому приміщенні облаштують рецепцію з кімнатою для очікування, класи для навчання і дозвілля, інклюзивний туалет. Завершити планують до кінця року. Для цього необхідно зібрати 500 тисяч гривень. Тож фонд «Карітас-Волинь» звертається до небайдужих за допомогою.

Кожен бажаючий може долучитися та підтримати діяльність центру та зробити посильний грошовий внесок за реквізитами:

р/р UA 59 325365 0000002600707465571 в АТ Кредобанк МФО 325365 ВОБФ “Карітас-Волинь” ЄДРПОУ 36875782

Про витрачені кошти фонд зобов’язується звітувати на своєму сайті.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь