Image

Мешканці с. Макарове відпрацювали навики впевненої поведінки та подолання страху

0 Comments

Минулого тижня, у приміщенні бібліотеки села Макарове, за підтримки БФ «Милосердя-Луганськ», відбулась зустріч місцевих мешканців із сімейним лікарем Валуйської амбулаторії, який докладно розповів присутнім про заходи щодо попередження зимового травматизму, особливо для людей похилого віку.

Присутні дізнались, які травми та пошкодження найбільш поширені, які загрози можуть виникнути взимку, розібрали надання першої допомоги при травмі. Група жваво обговорювала рекомендації лікаря стосовно пересування, вимог до взуття, якою має бути хода, і найголовніше, що треба бути уважним та обережним у зимову пору року.

У другій частині зустрічі, психолог проекту провів тренінг і міні лекцію з теми: “Проблеми з емоційною регуляцію та стабілізацію. Підвищення опірності стресу та самовладання у стресових станах при випадках травматизму”.

Під час зустрічі відпрацювали навики впевненої поведінки та подолання страху. Розвили навики самоконтролю з опорою на внутрішні резерви.

Проєкт “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь