Image

Закінчилася видача продуктових наборів мешканцям с. Катеринівка

0 Comments

07.02.2022 року закінчилася видача продуктових наборів мешканцям с. Катеринівка Сєвєродонецького району. Цей населений пункт розташований в зоні 0-5 км від лінії розмежування в Луганській області та через близькість бойових дій доступ до нього закритий.

Через це місцеве населення має потребу майже у всьому: це й нестача грошей, продукти харчування та медикаменти. Для того, щоб покрити базові потреби людей, які мешкають в буферній зоні, Карітас Донецьк у м. Дніпро надав допомогу у вигляді продуктових наборів.

Отже наразі мешканці Катеринівки забезпечені продуктами харчування та можуть не хвилюватися через їх нестачу. Люди дуже вдячні за увагу, отриману допомогу та щиру турботу, яку завжди надає Карітас.

Комплексна допомога надається в рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України», 2021-2023 рр.

У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.

Проект здійснюється при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь