Image

Медичні заклади та потребуючі люди отримають допомогу

31 березня 2020 року відбулося відвантаження продукції компанії «Проктер енд Гембл» для місцевих організацій мережі Карітасу по всій Україні. Понад 6500 літрів миючого засобу для посуду Fairy будуть передані медичним закладам та найуразливішим категоріям населення у різних куточках України.

12 палет вантажу було відправлено до місцевих організацій Карітасу, що працюють на території Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Житомирської, Львівської, Одеської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Київської областей та міста Києва.

Ця продукція буде передана медичним закладам, в яких проходять лікування особи із захворюванням COVID-19, а також найбільш незахищеним верствам населення, які не мають фінансової змоги придбати високоякісну побутову хімію для власних потреб.

Завдяки співробітництву з компанією Нова пошта, перевезення вантажу з центрального складу компанії «Проктер енд Гембл» до місцевих організацій Карітасу було здійснено абсолютно безкоштовно.

Така співпраця є дієвим прикладом об’єднання зусиль трьох організацій різного профілю діяльності задля однієї великої доброї справи!

https://www.facebook.com/watch/?v=649008255886143
Categories: News | Новини

Залишити відповідь