Image

Майстер-класи, подарунки та веселощі: як у осередках Карітасу проводять різдвяні свята

Різдвяні свята тривають, а з ними – тематичні майстер-класи, затишні частування і благодійні ініціативи. В них радо беруть участь дітлахи.

Дітлахи Карітас Полтава створювали різдвяні свічки на майстер-класі. Виручені кошти від продажу свічок підуть на допомогу сім’ям у потребі, якими опікується Карітас Полтава.

Карітас Коломия навіть попри відсутність світла разом з дітками розмальовували пряники-подарунки для наших захисників на благодійному майстер-класі.

Разом з психологинею Наталею Карітас Донецьк у м. Дніпро дітки робили прикраси для ялинки, а також весело провели час разом. А ще – вчилися прикрашати імбирні пряники, які прийнято готувати під час зимових канікул та свят.

Вихованці Простору, дружнього до дітей у Карітас Чернівці також готували ялинкові прикраси на різдвяних майстер-класах.

Карітас Хмельницький УГКЦ провів майстер-клас і для дорослих – спільно з педагогами та психологами у Летичівській та Дунаєвецькій школах виготовляли святкові прикраси для безпечних просторів, які діють у цих закладах.

Свою власну унікальну прикрасу для ялинки робили дітки Благодійний фонд “Карітас-Житомир” – декорували за своїм бажанням прозорі кульки.

А ще у шелтері житомирського осередку Карітасу діти з дорослими виготовляли святкові прикраси – рукавички.

Долучайтесь до святкових майстер-класів наших осередків – це весело й затишно!

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати наші благодійні проєкти – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Новини

Залишити відповідь