Image

Вифлеємський вогонь миру прийняли осередки Карітасу

Цьогоріч Вифлеємський Вогонь Миру має особливий сенс. Десять місяців повномасштабної війни розділили родини, вирвали з корінням мільйони українців, змінили наше життя, а наших захисників – позбавили здоров’я. Наші військові мерзнуть в окопах, а українські міста часто знеструмлені.

У Коломийському осередку Карітасу поділились Вогнем миру, який отримали від коломийських пластунів.

Передали Вифлеємський вогонь і в тернопільському осередку, також місцева організація “Пласту”.

Карітас Кривий Ріг завітав до Зеленодольської громади, зокрема до сіл Велика Костромка та Мар’янське. Під час зустрічі представники внутрішньо переміщених родин отримали не лише гуманітарні набори, а й Вифліємський вогонь миру. Ця подія – справжній символ віри у Перемогу світла над темрявою, добра над злом, України над росією.

Стрийський “Пласт” передав Вифлеємський вогонь миру у місцевий «Простір, дружній до дітей». Підтримати цю передріздвяну традицію зібралися батьки та діти з числа внутрішньо переміщених осіб і працівники Карітасу.

У Карітасі Старокостянтинів вогонь також традиційно передали представники Національної скаутської організації “Пласт”.

У Карітас Бердичів настоятель парафії св. Йосафата УГКЦ завітав до осередку із Вифлеємським вогнем. Отець Іван привітав працівників та побажав миру, душевного спокою та любові один до одного.

Вифлеємський вогонь завжди був і залишається символом – єдності, любові та допомоги одне одному. Передаючи Вогонь, ми нагадуємо та дякуємо одне одному за всі добрі вчинки, які об’єднують нас у боротьбі за перемогу України.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати наші благодійні проєкти – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Новини

Залишити відповідь