Image

У Нововолинську відбулась щорічна благодійна акція «Допоможи ближньому»

0 Comments

02.05.12
Турбота про сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та інвалідів на національному рівні є актуальною завжди. Переймаючись проблемами вищезазначених категорій у У Нововолинську, другий рік поспіль місцевий Карітас проводить благодійну акцію «Допоможи ближньому».

Мета акції: зробити додаткову покупку (це можуть бути продукти харчування, солодощі, іграшки, побутова хімія тощо) і цим допомогти потребуючим сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, інвалідам, дітям-сиротам.

Захід розпочався об 11 годині 21 квітня в супермаркетах «Вопак», «Рідний край», «Альфа», «Наш» У Нововолинську. У торгових залах до 20:00 години були встановлені спеціальні корзини, куди небайдужі покупці клали додаткову покупку. По закінчені акції, усі придбані товари сформовані були в окремі пакети та роздані потребуючим дітям та їх сім’ям.

Організаторами акції виступили Центр соціальних служб для сім ї , дітей та молоді, Карітас Волинь, обєднання церков міста, громадські організації. Як повідомили організатори, допомогу на Великдень отримали 80 сімей, в тому числі 131 дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Благодійна акція в черговий раз показала, що мешканці Нововолинська не залишились байдужими до проблем кризових сімей та дітей, що потребують допомоги. Адже своїми добрими вчинками, вони передали дітям любов, тепло і радість.

Співорганізатор акції о. Володимир Кметь каже: «Діти – наше майбутнє, майбутнє нашої країни. Як би то вже звично не звучала, мусимо щораз переосмислювати. Спільна добра справа об’єднала нас, жителів Нововолинська, в одну родину. В народі говорять: «Пускайте хліб по водах, і він повернеться Вам

Categories: Новини

Залишити відповідь