Image

Квест від Карітасу – цікавий формат дитячого свята

0 Comments

Співробітники проєкту «Стійкість та розвиток» Карітасу Краматорськ провели захоплюючий квест для дітей с. Званівка.

«Придумати цікаву розважальну програму на День захисту дітей завдання не з простих. Варіантів багато, але нам хотілось, щоб свято було оригінальним та запам’яталось», – зазначає Людмила Шевченко, одна з організаторок заходу. Негода внесла свої корективи, тому проведення свята було перенесено до молодіжного центру «Freedom» с. Званівка. Не дивлячись на те, що на дворі вже другий день лив дощ та було холодно у «Freedom» панувала винятково святкова та тепла атмосфера.

Формат проведення заходу – квест. Діти об’єдналися в команди, мандрували по станціях, виконували тематичні завдання, заповнювали маршрутні листи, намагалися першими впоратися та перемогти.

Захоплива гра сподобалася дітям різних вікових категорій, а сюжетні станції та цікаві завдання, нікого не залишили байдужим. Всі учасники активно брали участь у запропонованих активностях.

Чотири різних станції спеціально були розроблені для того, щоб порадувати малечу тільки фізичним навантаженням, а й завданнями, де без тактики і мислення точно не обійтися! Юних героїв чекали декоративно-прикладні майстер-класи, досліди та експерименти, спортивні змагання, веселі танці.

Для одних діточок свято- квест стало спортивною грою, для других – перевіркою інтелектуальних можливостей та логічного мислення, для третіх – можливістю створити гарну поробку своїми руками, для четвертих –прокачати свої лідерські якості та проявити особовий потенціал.

Шумно, весело і з великим задоволенням діти поринули в казковий світ, а найбільшою нагородою для організаторів став дзвінкий сміх дітвори!

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь