Комунікації з учасниками проекту з відновлення водопостачання переведено в онлайн-режим

У зв’язку з загостренням військової ситуації вздовж лінії розмежування та масованими обстрілами населених пунктів з боку непідконтрольних українському уряду територій виїзди до Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки, де восени 2021 року розпочалися роботи з відновлення водопостачання, тимчасово припинені. Але робота над проектом «Поліпшення умов життя вразливих верств населення в буферній зоні Донецької області шляхом покращення сталого доступу до безпечної води», що реалізовується БФ «Карітас Маріуполь» за фінансової підтримки Caritas Ukraine та ОСНА, продовжуються.

Фахівці Карітасу Маріуполь перейшли на спілкування з активістами, керівництвом комунальних підприємств та військово-цивільних адміністрацій прифронтових міст та селищ в онлайн-режим. Майже кожного відбуваються zoom-конференції за участі учасників проекту. Створено віртуальний майданчик для комунікації і обміну необхідними документами, які стосуються виконання проекту зі всіма учасниками проекту з загальним доступом до них на платформі Google, тривають роботи з розробки специфікації під підключення нових споживачів до оновленого водоводу та обмін відповідною інформацією.

***Опубліковано в межах проєкту «Поліпшення умов життя вразливих верств населення в буферній зоні Донецької області шляхом покращення сталого доступу до безпечної води», що реалізовується БФ «Карітас Маріуполь» за фінансової підтримки Caritas Ukraine та ОСНА.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/