Image

Карітас Європи обирає нового президента

0 Comments

19 травня 2020 року, на щорічній регіональній конференції Карітасу Європи, яка цьогоріч відбулась онлайн через пандемію COVID-19, представники країн-членів Карітасу Європи обрали Монсеньйора Міхаеля Ландау новим президентом цієї мережевої організації.

Монсеньйор Ландау є президентом Карітасу Австрії, що є одним з 49 членів Карітасу Європи. Він також є директором Карітасу Відень. Міхаель Ландау біохімік та католицький священник. З початку своєї роботи в Карітасі він зосереджував свою діяльність на чутливих соціальних темах та на людях, які покладаються на допомогу Карітасу. Він переконаний, що кожен з нас має силу та волю змінити суспільство на краще. За свою відданість він був відзначений Золотою відзнакою Пошани Віденської провінції та Золотою відзнакою Пошани за заслуги перед Австрійською Республікою.

У своєму зверненні до представників країн-членів Карітасу Європи він висловив щиру подяку за довіру. Він заявив, що розпочне свою діяльність на новій посаді із радістю та впевненістю, не зважаючи на особливо складну ситуацію, у якій зараз знаходиться весь світ та люди, яким допомагає Карітас.

«За останні роки, як і в нинішній час кризи, ми відчули, що, з одного боку, соціальна згуртованість та солідарність на державному рівні руйнуються в європейському суспільстві. Але з іншого боку, ми можемо бачити обнадійливі сигнали згуртованості, солідарності, відданості та любові від людини до людини у складні часи, особливо серед молоді. Нинішня криза підкреслює, що всі ми несемо відповідальність за себе та один одного, за найвразливіших людей та за всю планету. Просто зараз дуже необхідні людяність та солідарність кожного з нас. Ми не можемо змінити все. Але ми можемо змінити багато чого, якщо захочемо. Разом. З відчуттям любові та солідарності. Давайте зосередимось на шансах, які ми маємо. Давайте зосередимось на наших сильних сторонах. Не залишимо нікого позаду».

Монсеньйор Міхаель Ландау, президент Карітасу Європи

Більше читайте тут: https://www.caritas.eu/caritas-europa-regional-conference-2020/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь