Карітас Краматорськ не забуває про потреби вразливих категорій населення

В умовах пандемії COVID-19 Карітас Краматорськ навіть в умовах карантину не забуває про потреби вразливих категорій населення, які опинилися в надскладних життєвих обставинах.

Проєкт «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, постраждалих від конфлікту в буферній зоні на сході України, 2019-2021 роки» продовжує піклуватися про таких мешканців буферної зони Бахмутського району, ЦВА м. Торецьк та прилеглих населених пунктів.

Так, вже в травні місяці, працівники мобільної бригади благодійного фонду відвідали такі населені пункти буферної зони:
✔️м. Торецьк
✔️м. Світлодарськ
✔️смт. Новолуганське
✔️смт . Миронівський
✔️с. Луганське
Була видана допомога у вигляді продуктових наборів, а також надані індивідуальні психологічні консультації населенню, які потребують підтримки.

Впродовж карантину психологи проєкту проводять психологічні консультації.
❗️Працюють гарячі лінії, надається вся необхідна інформація.
Ми працюємо, щоб людям, які живуть на лінії зіткнення було комфортніше та безпечніше у такій складній сьогоденній ситуації.

☎️Консультації можна отримати за телефонами:

📲За медичним напрямком допомоги: 0503991062 0956906862

📲Консультації соціальних працівників щодо грошових грантів та продуктових наборів:
0503991066 0954054313

📲Психологічна підтримка:
0503990685 0507807407

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/