Image

Карітас відкрив третій ресурсний простір у Хмельницькому

Тепер близько 1800 дітей, їхніх батьків та педколектив навчального закладу отримуватимуть кваліфіковану допомогу від психологів та соціальних працівників.

Загалом, від початку діяльності проєкту – від серпня 2022 року – у безпечних просторах пройшли заняття понад 6 000 діток, понад 350 батьків та більше 130 педагогів.

Безпечні простори діють у Хмельницькому в школах №21, №22, №25, а також по одному в Кам’янець-Подільському, Дунаєвецькому та Летичівському навчальних закладах.

Проєкт реалізується за партнерства педагогічної галузі громади та Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас-Хмельницький УГКЦ». Його мета — створити умови для розвитку особистості дитини, забезпечити її безпеку та захист від насильства, а також попередити можливі конфліктні ситуації в сім’ї та школі.

«Безпечний простір» – це особлива кімната, де учні, їхні батьки та вчителі можуть отримати психологічну, соціальну та педагогічну підтримку.

Послуги надаються безоплатно.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь