Image

Карітас створив чудову атмосферу свята для дітей буферної зони в с. Орлівка

0 Comments

Вже традиційно в перший день літа проєкт «Стійкість та розвиток» Карітасу Краматорськ організовує свято, присвячене Дню захисту дітей. Яскравий, динамічний та творчий захід пройшов в Орлівському НВК. Працівники Карітасу Шахова Оксана та Архипова Валентина доклали максимум зусиль для того, щоб дітям було цікаво, весело та емоційно.

Наші співробітники в с. Орлівка самі обожнюють спорт і прищеплюють любов до нього дітям, саме тому свято вийшло спортивним і динамічним. Естафети, рухливі ігри, змагання стали чудовим наповненням основної частини заходу. Діти змогли проявити себе – показати свою спритність, швидкість та витримку, до того робота в командах сприяла згуртуванню дитячого колективу.

Після насиченої ігрової та спортивної програми для малечі провели майстер-клас «Handmade», де діти займалися творчістю: ліпили з  пластиліну, виготовляли аплікації, малювали фарбами, працювали з кінетичним піском.

Свято вийшло чудовим і неймовірним. Дякуємо організаторам за чудовий захід, а маленьким учасникам за посмішки.

«Ми переконані, що діти – це маленькі частинки великого щастя, чудо, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю та теплотою. Діти так потребують любові, турботи, батьківської ласки, тому хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. Проєкт «СТІЙКІСТЬ ТА РОЗВИТОК» бажає кожній дитині мати міцну сім’ю і все необхідне для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки наповнюють нашу планету, і кожен з маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим», – зазначає Мартиненко Марина, психолог проєкту.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь