Image

Карiтас Київ надав продуктові набори потребуючим в Ірпіні

0 Comments

Благодійну акцію провели на території храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ. Як розповів Протоєрей Мирослав Латинник, парох громади, загалом було передано 59 продуктових наборів. Зокрема допомогу отримали; люди з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, люди похилого віку, родини з особами з інвалідністю та опікунські сім’ї. Про це повідомляють прес-служба благодійного фонду.

Звертаючись до присутніх о. Мирослав зазначив: «Перше ніж отримаємо продуктові набори скуштуймо їжу духовну. Помолімося Господню молитву «Отче наш», щоб ми навчилися цінувати те, що отримуємо від Бога. Цей день співпав із 155 річницею проведеного митрополита Андрея Шептицького, який вмів ділитися дарами, які йому послав Господь. Тому і ми сьогодні хочемо поділитися тими дарами з потребуючим людьми нашого міста», – наголосив він.

Допомогу харчовими продуктами отримали – особи з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, люди похилого віку, родини з особами з інвалідністю та опікунські сім’ї.

Раніше подібну допомогу було передано мешканцям Деснянського району у Києві. Благодійну акцію на Троєщині було проведено спільно з місцевою греко-католицькою парафією Святого Архистратига Михаїла.

Проект «Реагування на надзвичайну ситуацію в окремих регіонах України, пов’язане зі спалахом СОVID-19» реалізується спільно з благодійним фондом «Карітас України» за фінансової підтримки “Карітасу Інтернаціоналіс” триватиме три місяці.

Дякуємо за співпрацю БО “Разом за життя”.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь