Історії наших бенефіціарів: Шлях до мрії багатодітного переселенця

Сьогодні ми розповімо вам історію, яка заслуговує на повагу.

Вересень 2014 року. Радойков Едуард — мешканець Донецьку, чоловік та батько 4-х дітей опинився перед важким вибором: залишитись у рідній домівці та чекати на кращі часи, чи зібрати необхідні речі та їхати шукати кращої долі у мирні регіони України. Едуард обрав мир та невідомість, та разом з родиною вирушив до Дніпропетровської області. Маючи інвалідність, Едуард довго шукав собі відповідну роботу, але все марно.

У 2015 році в родині з’являється 5-а дитина, грошей категорично не вистачає, і наш герой приймає рішення відкрити власну справу та зайнятись бджільництвом.

Занурившись з головою в улюблену справу Едуард почав вивчати ринок збуту меду та ринок товарів для бджільництва. Маючи певний досвід та отримавши деякий прибуток від продажу меду, наш бджоляр починає розмірковувати про виготовлення вуликів та товарів для бджільництва. Для розвитку та розширення бізнесу потрібні не тільки гроші, а й знання з різних сфер.

Про свою ідеєю Едуард розповів знайомим і вони йому порадили звернутись до Благодійного Фонду Карітас Донецьк в місті Дніпро. Звісно порадою він скористався, і прийшов до фонду.

Співробітники відділення працевлаштування порадили почати з отримання знань та набуття навичок ведення бізнесу, відвідуючи бізнес-школу, семінари та тренінги. Пройшовши навчання та вдало захистивши свій бізнес-план, Едуард отримав грант на розвиток бізнесу.

Тепер, маючи достатньо коштів для придбання необхідного обладнання, Едуард починає новий етап свого бізнесу.

Сьогодні майстер своєї справи повністю забезпечує себе приладдям та має достатню кількість замовлень на виготовлення вуликів та іншого обладнання для бджільництва.

Маючи велику родину наш герой знає, що його улюблена справа буде жити багато поколінь, бо вже зараз його сини переймають досвід та активно допомагають вести цей чудовий бізнес.

Маючи велике бажання та роблячи свою справу з душею, Ви обов’язково досягнете успіху!
Вірте у себе!