Image

Дякуємо всім нашим волонтерам!

0 Comments

Їх об’єднує бажання допомагати іншим, зробити цей світ або чиєсь конкретне життя кращим. Вони не шкодують своїх сил, як фізичних, так і емоційних, свого часу та вкладають душу в те, що роблять. Часом вони навіть беруть на себе вирішення багатьох нагальних питань сьогодення.

Ці люди – волонтери. Щоденно у Карітасі можна бачити безкорисливу, самовіддану працю наших волонтерів та парафіян, які кожний на своїй ділянці допомагає функціонуванню великої системи різносторонньої допомоги потребуючим. Кожний з них працює на своїй ділянці: чи то приготування їжі, розвантаження гуманітарної допомоги, перевезення людей та вантажу, сортування та формування пакунків допомоги для переселенців та багато-багато іншого…

Без їх самовідданої праці був би неможливий процес допомоги потребуючим. Саме волонтери становлять одну із рушійних ланок, яка створює великий поштовх для реалізації доброчинної діяльності та здійснення соціальної роботи нашого фонду, які на теперішній час особливо важливі та актуальні у нинішніх важких обставинах в Україні.

Ми висловлюємо глибоку вдячність всім нашим волонтерам, які своєю працею роблять величезний внесок у нашу спільну справу!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь