Image

Добрі справи хмельницьких благодійників

0 Comments

У Хмельницькому понад рік діє ініціатива «На відстані руки».  Волонтери розвозять продуктові набори  для малозабезпечених людей. Благодійний проект  започаткували понад рік тому. Збір продуктів організували у благодійному фонді «Карітас Хмельницький». Там кажуть, через пандемію кількість людей, що потребують підтримки значно збільшилась.

Гарною традицією співпраці Карітасу , волонтерів та бізнесу стало частування гарячими обідами малозабезпечених людей.

Як каже кординаторка , за понад рік волонтери розвезли більше півтори тисячі продуктових наборів. Активісти провели дві акції – подарунки до Великодня та Різдва отримали 250 потребуючих. Для сімей та одиноких у фонді надали допомоги на понад 540 тисяч гривень.

Долучитись до ініціативи може кожен, придбавши продукти у спеціальних точках продажу. А це 15 магазинів в різних мікрорайонах міста, де є спеціальний кошик для придбання. А вже звідти волонтери забирають товари та по списках відвозять літнім людям та особам з інвалідністю.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь