Image

Діти військовослужбовців та з малозабезпечених сімей отримають подарунки від Карітасу Івано-Франківськ

В рамках акції акції “Стань Святим Миколаєм. Підтримай дітей захисників” планують зібрати подарунки для 1700 дітлахів. Про це Суспільне. Івано-Франківськ розповіла виконавча директорка фонду Наталія Козакевич.

Святкування Дня Святого Миколая планують на 5 грудня. Саме під час заходів діти й отримають подарунки.

“На сьогодні ми маємо приблизно 1500-1700 запитів. В Івано-Франківську — це приблизно 400 дітей, батьки яких воюють або загинули. Тут важлива не стільки допомога, а щоб родини героїв вкотре могли відчути, що суспільство, яке вони захищають чи за яке воїни поклали життя, турбується про їхніх дітей”, — каже Наталія Козакевич.

Подарунки дадуть дошкільнятам та учням початкових класів у 18 громадах Івано-Франківського та Калуського районів.

Увага і підтримка потрібна сім’ям полеглих воїнів, говорить Аліна Литвиненко. Вона з двома доньками переїхала до Івано-Франківська із Запоріжжя після загибелі чоловіка.

“Оці подаруночки для дітей також мають значення. Неважливо, скільки вони коштують, дорогоцінні вони чи ні. Важлива увага. Діти отримують їх і вони такі щасливі. Вони завжди говорять: “Це тато про нас піклується руками інших людей”, — каже Аліна Литвиненко.

Долучитися до акції можуть всі охочі. У Карітасу Івано-Франківськ потребують книги та набори для творчості.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь