Image

Бажання вчитися проти діагнозів. Історія Андрія з “Дружньої майстерні” Карітасу Львів

Ненавмисне поривання до дій, невміння стримувати емоції, проблеми у спілкуванні з однолітками — це виклики, з якими щодня живе Андрійко з “Дружньої майстерні” львівського осередку Карітасу. Діагноз гіперактивності та синдрому дефіциту уваги кинув виклик не лише хлопчині, а його родині.

У школі хлопець відчуває себе чужим серед решти колективу. Андрійкові важко зосередитися, навіть якщо тема цікавить, тож мама, пані Ольга, працює його асистентом у класі.

Андрій виявив інтерес до спорту та музики. Шахи стали його способом розвинути посидючість та концентрацію, а музика – каналом для самовираження. У школі лише заохочують його інтереси, тому радо записали Андрійка до вокально-інструментального ансамблю. Хлопчик регулярно відвідує заняття у логопеда та психолога. Тренує та вдосконалює мовлення, зосереджується на психологічних вправах, покращуючи уважність.

«А ще Андрійко із 6 років хоче стати військовим – бачить, як ми передаємо посилки для наших захисників і, мабуть, на нього це впливає», – зазначає пані Ольга.

Приклад Андрія – натхнення для всіх, хто стикається зі своїми складнощами. Незалежно від своїх особливостей, усі мають право на успіх, дружбу та щасливе життя. А діти – мають право на розвиток і навчання.

Допоможімо Андрієві купити новий портфель та збудувати міцний фундамент для його майбутніх мрій!

Карітас України закликає всіх охочих підтримати акцію «Шкільний портфелик» та допомогти дітям у прагненні до навчання:

1. Зробити пожертву за реквізитами:

Р/Р UA883253650000002600407913626 у Центральній філії ПАТ «КРЕДОБАНК», МФО

325365, Міжнародний Благодійний Фонд «Карітас України», ЄДРПОУ 21695710.

Призначення платежу: Шкільний портфелик 2023.

2. Переказати кошти з картки резидента України на сайті фонду за посиланням.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь