Image

37 координаторів напрямку “Protection” провели робочу зустріч

Щодня організації мережі Карітасу України надають різноманітну допомогу бенефіціарам по всій території України. Для того, щоби забезпечити роботу проєкту, потрібна ефективна комунікація в проєктній діяльності, знання секретів фандрайзингу, особливостей роботи кризових центрів та проєктних циклів від старту до аудиту.

Команди мали шанс вперше побачитися одна з одною та налагодити контакти з іншими координаторами проєктів. Також цінним було поширення досвіду у вирішенні типових проблем для проєктного циклу, спираючись на різний досвід локальних організацій.

Три дні координатори з п’яти проєктів, а це ECHO Protection, “Підтримка захисту осіб з інвалідністю на деокупованих територіях”, “Підтримка захисту осіб з інвалідністю на деокупованих територіях” та  NIN_Protection, що функціонують практично по всій території України, мали змогу побачитись наживо одне з одним, налагодити контакти з іншими координаторами інших проєктів та обмінятися досвідом.

Ці проєкти об’єднує робота кризових центрів, які надають послуги психолога, юриста, кейс-менеджера та кризового менеджера.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь