Відкрита реєстрація на літній інтенсив для волонтерів «Разом ми все переможемо!»

Нова навчальна програма буде надзвичайно цінною, цікавою і потрібною не лише активним волонтерам, але й усім, хто хоче у цей непростий час війни допомагати ближнім, навчившись краще розуміти потреби один одного, набувши нових знань та умінь для того, аби робити добро професійно.

Початок навчання – 2 червня, завершення – 16 червня.

ДЯКУЄМО кожному з Вас за участь та довіру!

Радо ВІДПОВІДАЄМО на ваші найпоширеніші 10 запитань:

1. Хто може стати учасником програми?

Будь-хто, кому цікаві теми інтенсиву та уже виповнилось 18 років.

2. Чи обов’язково брати участь в усіх зустрічах?

Не обов’язково. Ви можете обирати теми, які найбільш потрібні у Вашій діяльності. Але радимо охопити якомога більше тем, оскільки кожна зі зустрічей міститиме в собі чимало цінної інформації, важливої зараз для усіх українців!

3. Це формат онлайн чи живі зустрічі?

Це живі зустрічі у форматі онлайн 🙂 Адже кожна зустріч буде наповнена життям, транслюватиметься не в записі і даруватиме усім нам відчуття неймовірної єдності навіть на відстанях у сотні-тисячі кілометрів.

4. Чи буде запис зустрічей?

Якщо спікер даватиме згоду, ми записуватимемо зустріч. Однак, ці записи плануємо виставляти лише з часом, можливо за кілька місяців. Тому, звісно, якщо для Вас важливі й потрібні ці знання зараз, то старайтеся долучатися вчасно і бути присутніми безпосередньо на прямій зум-зустрічі впродовж усього часу виступу спікера.

5. Скільки всього зустрічей і коли вони проходитимуть?

Зустрічей 10. Кожна тривалістю 2 години. Час зустрічей – вечірній у будні і ранковий у суботу. Зустрічі відбуватимуться кілька разів на тиждень (детальний графік опублікуємо в телеграм-каналі, до якого Вам необхідно долучитися, якщо хочете стати учасником інтенсиву)

6. Чи можна отримати сертифікат учасника інтенсиву?

Звичайно! Ми з радістю вручимо красивий, підписаний та з печаткою БФ «Карітас-Київ» сертифікат учасника літнього інтерсиву для волонтерів «Разом ми все переможемо!» У сертифікаті вкажемо теми зустрічей, прізвища та імена спікерів, а також кількість навчальних годин – 26. Однак, для того, щоб отримати сертифікат, учасник повинен бути присутнім онлайн на мінімум семи зустрічах. Це незмінна умова сертифікації цього курсу!

7. Чи потрібно платити за навчання?

Ні. Але ми віримо, що після навчання Ви віддячите спікерам тим, що здобуті знання й навички втілите в життя й своє щоденне служіння. Нам так цінно допомогти Вам допомагати іншим!

8. Як зареєструватися на курс?

Потрібно доєднатися до цього телеграм-каналу за цим посиланням https://l.facebook.com/l.php…! Там, у телеграм-каналі, буде уся детальна інформація щодо зустрічей та сертифікації після навчання. Також там Ви отримаєте гугл-форму учасника інтенсиву, яку необхідно заповнити, аби долучитися до навчання.

9. Яка тематика зустрічей?

Ми обрали десять найактуальніших для Вас зараз тем, орієнтуючись на Ваші запити як волонтерів. Звісно, питань, які Вас цікавлять, значно більше, і ми постараємося їх розкривати в інших курсах чи окремих семінарах. Втім, зараз обрали десять найбільш потрібних для праці цього літа. Анонси кожної зі зустрічей публікуватимемо окремо впродовж інтенсиву. Тут, серед фото допису, Ви уже можете бачити анонси перших трьох зустрічей. Також перелічимо ще декілька тем, які звучатимуть в часі цього курсу:

– Перша психологічна допомога

– Від травми до активізації механізму самозцілення психіки

– Опори і ресурси у волонтерстві: як зберегти свій тил, коли ти душею на фронті

– Волонтерство з дітьми у час війни

– Волонтерство для людей з інвалідністю у час війни

– Як і чим може допомогти волонтер в укритті?

– та багато інших цінних тем…

10. Разом ми все переможемо?

Так! Обов’язково! Лише разом!

Виникатимуть додаткові запитання, пишіть у телеграм +380978489226 (Наталія)

До зустрічі на зустрічах!

З нами БОГ! За нами ПЕРЕМОГА!

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/