У Хмельницькому щодня роздають майже 300 порцій гарячих обідів

Близько 300 порцій гарячих обідів щодня готують і роздають для вимушено переміщених осіб господині Карітасу Хмельницький». «Смачні борщі, супи, каші, макарони, м’ясо і риба, салати і консервація… Усе це для того, щоб зігріти не лише гарячими обідами, а й турботою і любов’ю тих, хто цього потребує», – наголошують в Карітасі.

Готувати починають щоденно від 8-ї ранку. Скурпольозно підбирають меню, бо має бути і смачно, і ситно. Щоразу, акцентують, на обід є м’ясо чи рибка, салатик, перша страва. Слідують рекомендаціям Клопотенка.

Видача гарячих обідів відбувається щодня від 12.00 до 13.00 на вул. Зарічанська, 10/3, також везуть їжу до хмельницьких притулків.

Люди обіди хвалять. Кажуть, смачно та якісно. Чотирирічний синочок Юлії Ткаченко, приміром, особливо полюбляє борщі та супи. Сім’я орендує квартиру. Тож усі кошти йдуть на оплату оренди. А завдяки Карітасу, зізнається жінка, бодай трохи економії на харчах. Смакують обідами й Вікторія з матір’ю. Вони – з Донеччини. Від квітня мешкають в одному з хмельницьких гуртожиків.

Гарячі обіди «Карітас Хмельницький УГКЦ» надає у рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації в наслідок бойових дій в Україні 2022».

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати наші благодійні проекти – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/