“Безпечний простір” Карітасу переїхав із с. Берестове у Львів

Соціальні працівники проєкту «Психосоціальна допомога дітям шкільного віку в зоні бойових дій на сході України» евакуювалися з с. Берестового (там зараз ведуться активні бойові дії, багато руйнувань), Бахмутського району Донецької області та активно працюють на новому місці.

Адміністрація одного з навчальних закладів м. Львова, який став тимчасовим житлом для родин ВПО, сприяла виділенню та облаштуванню кімнати Карітасу, а наші працівники зі своїми знаннями, вміннями, навичками, ентузіазмом і любов’ю до дітей організували заняття для хлопчиків і дівчаток з різних куточків України.

“Відновлення соціальних котнактів та сприяння адаптації, стабілізація та пошук позитивних стратегій копінгу – основна мета занять соціальних працівників з дітьми переселенцями”, – зазначає Марина Мартиненко, фахівчиня Карітасу Краматорськ.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/