Висвітлення чутливих тем, дотримання журналістських стандартів та монетизація медіа

Робота медіа та журналістів сьогодні складна як ніколи. А відповідальність – точно не менша, аніж раніше. Можна з упевненістю казати, що навіть вища, бо Україна проходить через декілька вкрай непростих викликів. Це і війна з Росією, і реформи, які занадто пізно розпочалися, і технологічна революція.

Все це навантаження на людей робить якісну журналістику вкрай потрібною. А висвітлення чутливих тем набуває додаткового забарвлення. При цьому медіа продовжують залишатися бізнесом. Адже медіа – це не лише 2-3 десятки національних телеканалів.

Тож як у такому бурхливому медіа середовищі знайти для себе і роль, і місію, і заробіток? Як залишатися вірним/вірною професії, дотримуватися етичних стандартів, заробляти разом зі своїм медіа? 💤 Чутливі теми та роль медіа

💤 Розглянемо реальні кейси, коли медіа змінили ситуацію в громадах.

💤 Що таке саморегуляція медіа?

💤 Монетизація в медіа

Запрошений гість: 📌 Pogorelov Oleksii президент ГО “Українська Асоціація Медіа Бізнесу” (УАМБ), Голова ГО “Комісія з журналістської етики”

Categories: Video | Відео