Критичне мислення та інформаційна гігієна для активних громадян. Вебінар

Що може зробити одна людина? Чи може вона впливати на устрій міста, дотримання прав і свобод, виконання судових рішень, зміну законодавства чи контроль влади?

Зараз існує безліч інструментів і кейсів, котрі допомагають ефективно впливати на життя містян, захищати історичні пам’ятки, визволяти тварин, відстоювати справедливість та збирати навколо гарних справ однодумців.

Заради цього ми починаємо серію корисних онлайн-зустрічей для активних громадян, де зможете безкоштовно навчитися правильно готувати запити до різних структур, розуміти роботу комісій та рішення міських сесій, спробуєте себе в ораторському мистецтві та піарі. А почнемо ми з лекції Оксани Мороз «Критичне мислення та інформаційна гігієна для активних громадян. Що є початком чого?».

Питання, які будуть розглянуті:

– Що таке інформаційна гігієна?

– Як її відсутність змінює людей та суспільство? – Інформаційна гігієна vs Критичне мислення.

– Які навички допоможуть розвинути критичне мислення?

– З чого почати, щоб отримати результати за місяці, а не роки?

Оксана Мороз — авторка книги «Нація овочів? Як інформація змінює наше мислення та поведінку». Майже 20 років пропрацювала в індустрії вірусмейкерів, маніпулюючи громадською думкою. Реалізувала понад 1000 проектів, зокрема працювала на президентських і парламентських виборах, брала участь у виведені фінустанов з кризи. Спікерка Києво-Могилянської бізнес школи.

Categories: Video | Відео