Готуємося до Великодня. У Франківську волонтери влаштували святкові майстер-класи для дітей

Благодійний фонд “Карітас Івано-Франківськ” організував марафон великодніх майстер-класів для дітей. Упродовж тижня волонтери навчають хлопців та дівчат розмальовувати писанки та виготовляти святкову атрибутику своїми руками. До участі запрошують і дітей з вимушено переселених родин.

За словами координаторки дитячого простору “Карітас Івано-Франківськ” Юлії Ковалець, на марафон великодніх майстер-класів зареєструвалися 125 родин. Більшість із них – діти із сімей, які вимушено переїхали через бойові дії з інших областей України.

“Ми створили для них дружний і безпечний простір, де б вони в атмосфері прийняття та любові готувалися до цього свята, пізнавали наші традиції. І всі майстер-класи ми продумували на передвеликодню тематику. Це — писанки, крашанки, пасхальні зайчики, баранчики. Ми зробили усе, щоб діткам було цікаво”, — каже Юлія Ковалець.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини