Image

Завершилось навчання виконавчих директорів Карітасу України Learning Path II

Щодня організації мережі Карітасу України надають різноманітну допомогу бенефіціарам по всій території України. Для того, щоби забезпечити продуктивну роботу в середині кожної організації, потрібна не тільки злагоджена робота команди, люди, які готові допомагати, але і сама організація повинна розвиватися. А однією із складових розвитку організації – є розвиток та вдосконалення професійних якостей її працівників.

Саме тому Карітас України забезпечує різноманітне навчання для різних категорій працівників. Вже декілька років в Карітасі існує проект Learning Path. Перший проект був розроблений для директорів мережі, де для них проводилося навчання різної тематики, відповідно до потреб організацій. Другий проект, а саме Learning Path II був розроблений для бухгалтерів та виконавчих директорів мережі.

Протягом 12- 14 грудня було проведено 4-й останній модуль в рамках навчальної програми.

Фахівці вивчали теми, які стосуються управління змінами, інформаційним лідерством у поєднанні з духовним відновленням.

Ця зустріч стала особливою для всіх учасників: наповнена спілкуванням, обміном досвідом та різдвяною атмосферою. По завершенню навчання учасники програми отримали сертифікати.

Ми щиро дякуємо усім учасникам, які взяли участь у навчальній програмі Learning Path II, дякуємо за активність, за виконані домашні завдання, за бажання дізнаватися щось нове попри всі виклики, які часом ставали на заваді. Весь цей час ми були однією командою, відкритою на ділення своїм власним досвідом та охочою до здобуття нових знань.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати наші благодійні проекти – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Новини

Залишити відповідь