Image

Запрошуємо в літню Школу інтелектуального розвитку

0 Comments

З 10 по 18 липня 2021 року радо запрошуємо взяти участь у інтелектуальній подорожі разом з тими, хто шукає мудрість, сенс та відповіді на споконвічні питання людства.

Цього разу аж цілих дев’ять днів! 

Серед спікерів: Анатолій Ахутін, Ігор Козловський, Олександр Пустовіт, Антон Дробович, Олександр Філоненко та психологиня Дар’я Сапегіна! Вони вже готують свої авторські курси!

Літо – час для нових вражень, перезавантаження, відпочинку, подорожей та нових друзів! 

Хочете, щоб ваше літо було яскравим, стильним та незабутнім? Школа інтелектуального розвитку “Філософсько-психологічна” – це інтелектуальний інтенсив, насичений спілкуванням з сучасними мудрецями, цікавими лекціями, глибокими тренінгами, кулуарними бесідами та дискусіями в мальовничому місті Брюховичі (Львівська область).

Це можливість побачити світ ширше та різноманітніше, знайти однодумців, побачити красу пізнання, відкрити нові сторони власної душі, здобути натхнення та віднайти! Ця подорож обов’язково змінить кожного!

Кожна Школа – подія, яка не повторюється, вона абсолютно особлива!Плануйте свою відпустку та до зустрічі!
Програма буде опублікована незабаром.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfw26YlOOsZ0i…/viewform

КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА!

Є запитання чи пропозиції?
Звертайтеся:

karitas2018@ukr.net
0671631128
Кординатор – Яна Рожнятовська


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь