За сприяння Карітасу Маріуполь, мешканці Красногорівки отримають компенсацію за зруйноване житло

У вересні цього року Уряд  затвердив порядок використання коштів, передбачених у держбюджеті для здійснення грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненою збройною агресією Російської Федерації (постанова КМУ від 2 вересня 2020 року № 767).

По інформації з сайту Донецької ОДА, 29 грудня 2020 року  компенсація за житло, зруйнованого внаслідок збройної агресії Російської Федерації, надійшла на рахунки 19  мешканців Донецької області.

Саме у списку цих 19ти – двоє мешканців з Красногорівки, житло яких було зруйновано у перші дні обстрілів.

В процесі підготовки документів у них були виявлені питання, які потребували юридичної допомоги.

Юрист БО «ПБФ Карітас Маріуполь» за підтримки програми ООН із відновлення та розбудови миру в рамках проекту «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні» надала всебічну юридичну допомогу, що дало змогу постраждалим вчасно надати всі необхідні документі в повному обсязі та отримати очікувану компенсацію.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/