Image

Як вберегтися від маніпуляцій?

0 Comments

Бажання подобатись оточенню не завжди працює на нашу користь. Ця риса може стати в нагоді маніпулятору, який хоче нас змусити до чогось. Це стосується і працевлаштування.

Маніпулятор шукає вихідну позицію, яка б відгукувалась нам та нашим цінностям. До прикладу, діти, сім’я.

Спираючись на ваші цінності, він формує питання:

🟡Чи вважаєте ви, що всі діти потребують сім’ї?

🟡Чи вважаєте ви, що кожна дитина заслуговує на любов до неї?

🟡Ви ж хочете роботу із гарною заробітною платою, щоб ваша дитина мала гідне дитинство?

Отримавши позитивні відповіді на перші два питання, маніпулятор пропонує вам свою послугу, яка ніби-то допоможе дітям отримати те, на що вони заслужили. І тут нам вже важко відмовитись, бо ми боїмося виглядати непослідовними в очах іншої людини. Тут нам стає важко одночасно і зберегти свою цінність і не вчинити так, як очкує від нас зловмисник.

Тут нам важливо сказати собі, що саме ми не будемо робити і вчасно зупинити маніпулятора. Так, зловмисники не матимуть шансів грати з нами в їх гру, яка може дуже дорого для нас коштувати.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ, якщо виявили постраждалого від торгівлі людьми чи вам самим потрібна додаткова інформація:

“Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”(095) 024 62 16(068) 322 49 77

Національна “гаряча лінію” з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 0 800 505 501 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів)

✔️527(безкоштовно для абонентівКиївстар, МТС, Life)

Бережіть себе та рідних! Карітас Івано-Франківськ працює у напрямку протидії торгівлі людьми у рамках проекту “Підтримка місцевих ініціатив з протидії торгівлі людьми” за фінансової підтримки Карітасу Іспанії Cáritas Española.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь