Image

Вперше Карітас Львів організовує табір для татів та їх дітей

0 Comments

За підтримки управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради працівниками  Благодійного фонду “Карітас- Львів УГКЦ” організовано табір Сімейний вікенд «Незабутня подорож» для сімей бенефіціарів фонду.

На чотири дні учасники табору відправились в с. Орявчик, Львівської області, де вони не лише відпочивали, а й працювали над позитивною комунікацією, командною взаємодією та підтримкою в сім’ї.

Через низку вправ, майстер класів, активних та настільних ігор учасники табору визначали цінності своїх сімей, створювали герби, вчились довіряти один одному, визначали межі особисті та межі сім’ї, тобто робили зі своїх родин справжню команду.

Ще одним бонусом для учасників стала мандрівка в гори, де кожен мав можливість випробувати свої сили та провести гарно час зі своїми сім’ями. Не стали перешкодою в мандрівці ні бездоріжжя, ні стрімкі підйоми та спуски, ні мокрі дороги. Всі подолали складний шлях та ще більше натренували свої навички спілкування та підтримки один одного.

В останній день табору всі учасники мали можливість перенести  свої враження та емоції в чудові картини. Кожен повіз свою картину додому, як сувенір на згадку про яскраву та насичену “Незабутню подорож” в Карпатах.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь