Image

Відбувся тренінг «Профілактика професійного вигорання» для фахівців Карітасу

0 Comments

На початку березня зустрілися соціальні працівники двох проектів: «Психосоціальний супровід для дітей та батьків/опікунів у буферній зоні на сході України» та «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях».

В ході зустрічі, психологом проекту ПСС Стєхіною Жанною Олександрівною проведено тренінг «Профілактика професійного вигорання». Під час тренінгу ознайомилися з поняттям «емоційне вигорання» та його характеристиками, дізналися про антистресове харчування, була проведена експрес-самодіагностика професійного вигорання, виконувалися практичні завдання і вправи: «Скріпка», «Вітрила», «Афірмації, формули навіювання, рефлексійні методи і прийоми», релаксація «Струмок».

Дякуємо всім учасникам – співробітникам за ваші добрі слова, надихаючу відвертість у спілкуванні, ваші емоції, силу духу, активну співпрацю та спільні кроки на шляху особистісного розвитку!

Проект «Зміцнення здоров’я» реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.

Проект “Стійкість та Розвиток” реалізується за підтримки Caritas Ukraine та Caritas Österreich.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь