Image

Потребуючі м. Золоте-4 отримали паливні брикети від Карітасу

0 Comments

Допомога людям у скрутній життєвій ситуації – найважливіше для БО “БФ Карітас Донецьк” у м. Дніпро. Для мешканців м. Золоте-4, яке знаходиться на лінії бойових дій, цьогорічна зима стала випробуванням не лише через сильні морози, але й через смертельну небезпеку внаслідок мінування території міста.

Попри небезпеку, співробітники БО “БФ Карітас Донецьк” здійснили видачу паливних брикетів 29 місцевим мешканцям у кількості 2 тон на кожне домогосподарство.

Робота проводилася з урахуванням усіх заходів безпеки як для співробітників, так і для бенефіціарів.

Допомога надається в рамках проекту “Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту, на сході України 2019-2021рр.”

У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь