Image

Відбудеться онлайн-конференція з питань залежностей

0 Comments

Карітас Київ організує онлайн-конференцію з питань залежностей

28 квітня о 14:00 відбудеться онлайн-коференція «Початок діяльності амбулаторного відділення «Назарет-Київ». Актуальність та можливості соціально-психологічної реабілітації чоловіків та жінок залежних від алкогольних і наркотичних речовин та азартних ігор, а також роботи з їх близьким оточенням».

Організатори запрошують до участі представників організацій громадського і державного секторів, активних громадських діячів та громадськість.

Під час заходу лектори поділяться багаторічним досвідом роботи з проблемами залежностей, а також презентують початок діяльності амбулаторного відділення «Назарет-Київ».

Спікери конференції:

Тарас Потурай – керівник напрямків роботи з узалежненими в ЗРЦ “Назарет”, практикуючий психолог, психотерапевт з залежності та співжалежності, говоритиме про досвід діяльності «Назарет-Дрогобич»: досягнення та виклики;

Юлія Сєргєєва – медичний психолог, психолог Кризового Центру БФ “Карітас-Київ”, консультант програми СЕТА, розповість про початок роботи Амбулаторного відділення «Назарет-Київ»: напрямки діяльності, особливості роботи амбулаторного відділення;

Леонід Крисов – методист Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розкриє тему Досвіду співпраці державних профільних установ та неурядових організацій в забезпечені комплексної підтримки сімей з проблемами зловживання алкоголю та психоактивних речовин.

Реєстрація для участі у заході за лінком https://cutt.ly/AyyjYH9 Реєстрація обов’язкова.

Онлайн-конференція проходитиме на платформі Zoom, лінк для входу у кабінет користувача буде відправлений на адресу вказану при реєстрації.

Захід відбудеться з ініціативи Благодійного фонду «Карітас-Київ» у співпраці з Реабілітаційний центр “Назарет” та Мережа центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь