Image

В Тернопільській бібліотеці зібрали продукти для потребуючих

0 Comments

16 грудня, напередодні свята Миколая, в Тернополі завершився чудовий флешмоб «Поспішай творити добро»

Акція відбулась з ініціативи Тернопільської Обласної Універсальної Наукової Бібліотеки у співпраці з Карітасом Тернопіль. Кожен читач міг не лише відвідати бібліотеку, а й зробити діло милосердя для підопічних фонду.

Варто відмітити, що учасниками флешмобу стали 134 особи різного віку та професії, це були як небайдужі студенти та учні Тернопільських шкіл, так і освітяни, журналісти, письменники, бібліотекарі та звичайно інтелегенція міста Тернополя.

“Велике спасибі керівниці відділу міського абонемента ТОУНБ Віра Горошок– за ідею та оргінізацію. На завершення челенджу милосердя було зібрано 4 великі корзини продуктів та ящики із солодощами, мандаринами та яблуками, що будуть передані для потребуючих, самотніх, людей з інвалідністю та кризових сімей”, – зазначили в Карітасі Тернопіль.

Нехай цей челендж стане доброю мотивацією нових ініціатив милосердя, що можуть відбуватися в кожній установі та закладі!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь