В Сєверодонецьку відбувся тренінговий курс з громадянської освіти для місцевих жителів

24 лютого 2020 року, в Сєверодонецьку розпочався тренінговий курс з громадянської освіти для активних жителів громад «Як наші цінності формують економіку в громаді і як це “пов’язати” з проектним менеджментом».

На заняттях присутні розібрались з тим, що таке цілі та завдання. Виходячи з цього, були обрані теми проектних заявок, направлених на розвиток громади.

Це вдалось зробити завдяки чудовому тренеру Олені Ніжельській, в рамках проекту «Громадянська освіта і діалог — запорука сталого розвитку громади». Проект реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Метою проекту є заохочення до участі місцевих жителів та ВПО на місцевому рівні, шляхом створення діалогової платформи для просування ідей, в тому числі спільно з місцевою владою, а також обговорення проблем та викликів щодо соціальної єдності на основі діалогової платформи.