Image

В Новицькій ОТГ відбувся тренінг для дружин учасників АТО

0 Comments

22 жовтня працівники Карітасу Івано-Франківськ відвідали Новицьку ОТГ з тренінгом «Як виростити щастя?» для дружин учасників АТО.

Під час заходу учасниці працювали з метафоричними картками та визначали, що для них щастя. І хоч кожна учасниця була із власною історією, особистим життєвим досвідом, та все ж для кожної з них обов‘язковим елементом щастя було здоров‘я.

Учасниці створили квітку щастя, на прикладі якої побачили, що наше щастя залежить не від того, яким ми хочемо його бачити, а від того наскільки ми дотримуємось тих цінностей які вважаємо важливими для себе.

Адже можна скільки завгодно говорити про те що для нас важлива міцна громада, але якщо ми нічого не робимо для того щоб вона такою була, то ніколи не зможемо досягнути бажаного. Відповідність нашого практичного життя тим цінностям, які ми декларуємо якраз і є запорукою щастя.

Наприкінці зустрічі присутні поговорили про найбільшу цінність- час, а також поділились своіми рецептами щастя. Це доступні кожному речі, на які варто знаходити час – турбота про себе, час з рідними, тощо.

Зустріч завершилась обговоренням можливостей подальшоі роботи.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь