Image

В Дрогобичі відкрилась перша соціальна крамничка: Відео

0 Comments

У Дрогобичі на вулиці Козловського відкрито першу в місті соціальну крамничку. Тут продають вживані речі — одяг , взуття, і навіть меблі, а всі кошти, отримані з прибутку, скеровують на потреби спільноти взаємодопомоги “Наша Хата”, зокрема дрогобицького відділення, де зараз проживають безхатьки, а взимку діє пункт обігріву та нічліжка для людей, позбавлених даху над головою.
Урочисте відкриття крамниці відбулося 6 вересня 2019 року.
***
Якщо ви хочете допомогти спільноті, то можете приносити вживані речі, які після відновлення будуть продаватися у цьому магазині.
Також ви можете купувати тут речі, і тим самим допомагати спільноті та людям, які потрапили у скрутні життєві обставини.
***
Якщо ж у вас є можливість та бажання допомогти спільноті, свої пожертви можна перераховувати на ось цей картковий рахунок: 5168 7554 1625 6317 (ПриватБанк). Отримувач – Василь Голод, заступник директора ГО «Спільнота взаємодопомоги «Наша Хата».
***
Адреса магазину та центру нічного перебування:
Дрогобич, вул.Козловського, 81 (приміщення колишнього стаціонару шкірвендиспансеру)
Телефони:
0985832953 Василь Голод
0975725642 о.Андрій Савка, директор «Наша Хата»
***
ГО «Спільнота взаємодопомоги «Наша Хата» створена у 2009 році при БФ “Карітас” Самбірсько-дрогобицької єпархії УГКЦ.
Головною метою спільноти є допомагати безпритульним людям інтегруватись у суспільство.
Місія організації – стати місцем спільного проживання та праці людей, що опинились у важких життєвих обставинах, з метою їх ресоціалізації через духовну, психологічну, профорієнтаційну та іншу допомогу. Притулок для людей без постійного місця проживання знаходиться неподалік села Рихтичі, на території колишньої військової частини.
Віднедавна діє й дрогобицьке відділення.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь