Image

У Франківську привернули увагу до творчості людей з інвалідністю

0 Comments

Нещодавно завершилась благодійна акція «Майбутнє доброї справи у твоїх руках», яка покликана привернути увагу до творчості людей з особливими потребами. В рамках акції провели виставку-ярмарок робіт людей з інвалідністю.

Молодь з інвалідністю працює у професійних майстернях Карітасу Івано-Франківськ та виготовляє вироби декоративно-прикладного мистецтва – іграшки з природних матеріалів, подарункові скриньки у техніці декупаж, новорічні іграшки з фетру, картини з бісеру, еко-торбинки, вітальні конверти, вирощує вазони, а нещодавно вони розпочали роботу у ще одному напрямку – миловаріння.

Спілкування з жертводавцями та небайдужими людьми подарувало людям з інвалідністю масу позитивних емоцій. Адже коли відчуваєш себе потрібним, коли твоя робота отримує схвалення, у тебе не лише підвищується самооцінка, а й з’являється бажання й надалі наполегливо працювати над собою і над своїм розвитком, з’являються нові ідеї і навіть перспективи. Це дуже стимулює і заохочує.

Тож дякуємо жертводавцям не лише за виручені кошти, а й за кожне добре слово, за ваші посмішки і за те, що ви є! І надалі бажаємо, щоб ваше число лише зростало!

Завдяки акції було охоплено дев’ять парафій у Івано-Франківську і виручено понад 60 тис. грн. Особливу вдячність висловлюємо Архієпископу та Митрополиту Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ Владиці Володимиру Війтишину та настоятелям церков за сприяння в організації акції!

Нагадуємо, що акція триває вже упродовж 11 років і приурочена до свята Покрови (14 жовтня), що свідчить про те, що ця молодь під Покровом Божої Матері.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь