Image

Тижневик заходів Карітасу на протидію COVID-19

0 Comments

За період 20-26.07.20

Більше 500 гігієнічних наборів роздали потребуючим у Карітасі Харків

Протягом двох тижнів соціальні працівники благодійного фонду «Карітас Харків» роздали 552 шт. гігієнічних наборів.

В рамках проєкту «Піклування в кожний дім» гуманітарна допомога була надана людям з інвалідністю I та II групи, переселенцям, які втратили роботу через карантин, одиноким матерям, багатодітним родинам, Центрам матері та дитини. Також благодійники передали набори до м. Лозова, м. Люботин, смт. Коротич та смт. Солоницівка, Харківської області.

Карітас Київ продовжує надавати продуктові набори та засоби гігієни вразливим категоріям населення

Допомогу харчовими продуктами отримали особи з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, люди похилого віку, родини з особами з інвалідністю та опікунські сім’ї – всі вразливі категорії населення, котрі потребують підтримки під час пандемії СОVID-19

Проект «Реагування на надзвичайну ситуацію в окремих регіонах України, пов’язану зі спалахом СОVID-19» реалізується спільно з Карітасом України за фінансової підтримки Карітасу Інтернаціоналіс та триватиме три місяці.

Щоб отримати детальнішу інформацію телефонуйте за номером: 098-189-35-15.

Команда Карітасу Донецьк закінчила видачу адресної допомоги людям в буферній зоні

Проект «Надання адресної мультисекторальної допомоги людям похилого віку, які проживають в зоні 0–5 км уздовж лінії зіткнення та знаходяться в стані ізоляції через пандемію COVID-19 в Україні, 2020» охопив населені пункти, які розташовані в 5-ти кілометровій зоні від лінії розмежування а саме: с.Троїцьке, с.Оріхове, м.Золоте-3 та м.Золоте-1 Попаснянського району.

В рамках проекту було охоплено 808 бенефіціарів, яким була надана комплексна допомога, що складалася із продуктів харчування, засобів особистої гігієни, продуктів харчування для людей із цукровим діабетом та засобів особистої гігієни для маломобільних людей.
Проект є екстреним реагуванням на пандемію COVID-19. Загалом за період роботи проекту видали понад 40 тонн продуктів харчування та понад 15 тонн гігієнічних засобів.

Проект реалізується за підтримки Українського Гуманітарного Фонду (UHF) #UkraineHumanitarianFund при управлінні ООН з координації гуманітарних справ OCHA @OCHA_Ukraine та @CBPFs, United Nations OCHA Ukraine, http://www.unocha.org/ukraine/about-uhf

Фахівці проєкту «Простір підтримки» Карітасу Запоріжжя передали благодійну допомогу в місцеві соціальні установи

В межах програми «Піклування у кожен дім» команда Карітасу Запоріжжя
передала засоби гігієни в такі соціальні установи:

Карітас Запоріжжя — допомагаємо тим, хто цього потребує.

Благодійна допомога медичному персоналу Волноваської районної комунальної лікарні під час COVID-19

Ще одна опорна лікарня Донецької області по допомозі в лікуванні пандемії отримала гуманітарну допомогу засобами персонального захисту лікарів. Завдяки спільному багаторічному партнерству Карітасу Маріуполь та Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща яке фінансує ряд гуманітарних проектів на Сході України, стало можливим надати підтримку лікарям державних шпиталів засобами індивідуального захисту під час епідемії COVID-19.

Друга партія благодійної допомоги у вигляді захисних масок, рукавичок, бахіл та дезінфікуючих засобів привезена до Волноваської районної комунальної лікарні яка обслуговує також мешканців буферної зони військового конфлікту на Сході України.

Проект фінансується Міністерством закордонних справ РП в рамках програми польської співпраці в цілях розвитку.

Карітас Івано-Франківськ продовжує розвозити допомогу людям, які опинилися у скруті через COVID-19

Цього разу працівники Карітасу роздали допомогу мешканцям Олешанської ОТГ.

Допомогу у вигляді продуктових наборів та миючих засобів отримали 80 людей.

Допомога здійснюється в рамках проекту «Реагування на надзвичайну ситуацію в окремих регіонах України, пов’язане зі спалахом COVID-19» за фінансової підтримки Карітас Інтернаціоналіс (Caritas Internationalis).

Спішім творити добро!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь