Image

Результати діяльності проекту “Багатосекторальна гуманітарна допомога” за березень у Дніпрі

0 Comments

З початком війни збільшилася кількість людей, які потребують допомоги. Родини через обстріли втрачали найцінніше – життя, здоров’я, дім, усі засоби для існування.

Команда Карітасу Донецьк в місті Дніпро максимально швидко намагалась допомогти жителям міст, які стали гарячими точками, де ведуться затяжні бойові дії.

Трохи цифр

Починаючи з перших днів війни, жителі Донецької, Луганської, Запорізької, Харківської областей отримали:

💛 50 медичних ваучерів на загальну суму 100 тисяч гривень

💛 562 продуктових набори на загальну суму більше ніж півмільйона гривень

💛 67 медичних грантів на загальну суму 67 тисяч гривень

💛 180 бенефіціарів отримали регулярну грошову допомогу на загальну суму 237600 гривень

💛 5280 грн екстренної грошової допомоги видано разово для 517 бенефіціарів на загальну суму більше 2,7 мільйона гривень.

Крім матеріальної допомоги з людьми завжди поруч кваліфіковані психологи, які консультують індивідуально, проводять групові зустрічі та роблять усе, щоб додати людям сил та душевного ресурсу, щоб пережити цю війну та зберегти себе.

Такі підсумки за місяць по проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході Україні».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь