Image

Опікуємось старшими людьми в Запоріжжі щодня

0 Comments

Попри складну ситуацію в країні, що викликана вторгненням російських військ в Україну, благодійний фонд Карітас Запоріжжя водночас з відповіддю на гуманітарні виклики часу продовжує спрямовувати свою діяльність на задоволення потреб самотніх літніх людей в отриманні соціальних послуг.

Команда фахівців проєкту «Адвокація сталих соціальних послуг» забезпечує своїм підопічним послуги з догляду вдома на щоденній основі.

Однією з найпоширеніших послуг на сьогодні є допомога у веденні домашнього господарства.

Людмила Іванівна кожного разу з нетерпінням чекає на свою помічницю п.Світлану. За тижні знайомства та надання допомоги вони стали як рідні. Кожен візит сповнений теплом та турботою.

Рятуючи літню жінку від самотності, п. Світлана допомагає їй у закупівлі необхідних продуктів харчування, ліків та інших товарів.

Сьогодні жінки зорганізувалися у приготуванні млинців та посиділи за чаюванням, під час якого пані Людмила поділилася спогадами про своє життя.

Також, виконавши дрібний ремонт текстильного рушника, соціальна працівниця допомогла привести до ладу необхідний предмет побуту.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Новини

Залишити відповідь